Des de l’associació Libertad VCF volem anunciar que estarem el pròxim dilluns 14 de juny, en el Congrés dels Diputats, assistint, com a convidats, a l’acte de l’Associació de Juristes Valencians, l’objecte del qual és el suport a la recuperació urgent del Dret Civil Valencià i d’un just finançament per als valencians, gràcies a una reforma constitucional promoguda per les Corts Valencianes.

Assistirem acompanyant els diputats valencians tant del Congrés com de les Corts Valencianes.
L’acte tindrà la presència de representants d’associacions empresarials, sindicals i culturals, a més de diferents personalitats valencianes de reconegut prestigi. Libertad VCF estarà com a representant de la veu de l’afició del VCF, lo que és tant un orgull com una gran responsabilitat.
Aprofitarem l’ocasió per a seguir fent contactes en el marc de la societat valenciana i difondre la importància dels objectius per els que està treballant l’associació Libertad VCF, per un VCF lliure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *