Des de l’associació Libertad VCF volem anunciar que estarem el pròxim dilluns 14 de juny, en el Congrés dels Diputats, assistint, com a convidats, a l’acte de l’Associació de Juristes Valencians, l’objecte del qual és el suport a la recuperació urgent del Dret Civil Valencià i d’un just finançament per als valencians, gràcies a una reforma constitucional promoguda per les Corts Valencianes.

Assistirem acompanyant els diputats valencians tant del Congrés com de les Corts Valencianes.
L’acte tindrà la presència de representants d’associacions empresarials, sindicals i culturals, a més de diferents personalitats valencianes de reconegut prestigi. Libertad VCF estarà com a representant de la veu de l’afició del VCF, lo que és tant un orgull com una gran responsabilitat.
Aprofitarem l’ocasió per a seguir fent contactes en el marc de la societat valenciana i difondre la importància dels objectius per els que està treballant l’associació Libertad VCF, per un VCF lliure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.