Després d´haver conegut el contingut de l’escrit que el Sr. Anil Murthy ha presentat, en nom del VCF SAD, a la Conselleria d’Economia, des de l’associació Libertad VCF, sempre en defensa dels interessos dels accionistes, socis i aficionats del nostre club, volem fer les següents observacions:

Que l’esmentat escrit no té validea administrativa i únicament pretén generar ambigüetat i confusió en el marc del procediment que la Conselleria manté sobre l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) del Nou Mestalla, traslladant una imatge falsa de compromís dels gestors i del màxim accioniste del club respecte a la construcció d´este estadi.

L’escrit ignora i confón interessadament el recent informe de l’Advocacia de la Generalitat Valenciana, que, inequívocament, parla d’un incompliment per part del VCF dels terminis exigits en la ATE.

Entenem que, pel seu contingut poc rigorós, suposa una falta de respecte total a les institucions valencianes, una més a afegir a l’expedient de Meriton Holdings.

Des de l’associació Libertad VCF, pensem que no és temps per a l’ús de retòriques i ambigüitats, les quals únicament tenen com a fi introduir una major incertesa en el futur del VCF.

Considerem que els gestors del VCF SAD han de demostrar si, de veritat, estan compromesos en acabar la construcció del nou estadi i el compliment de les obligacions degudes a la societat valenciana. En este sentit, han d’articular les fórmules necessàries per a presentar d’immediat garanties i avals del pla de construcció del Nou Mestalla.

Han d’exposar clarament les previsions i l’aplicació dels fons derivats de l’entrada de liquiditat procedent de l’acord de LaLiga i el fons d’inversió CVC Capital Partners.

Per últim, no deixa de sorprendre’ns i preocupar-nos com el propi VCF, en l’escrit a Conselleria, expressa una gran ignorància de les condicions finals i dels detalls sobre l’acord entre LaLiga I el fons d’inversió CVC Capital Partners, quan molts clubs i SAD ja han informat els seus aficionats, socis i accionistes d’estos extrems.

Resulta incomprensible que, vist eixe nivell de desconeixement, el Consell d’Administració del VCF SAD adquirira el compromís de vot a favor de dit acord.

I des d’incomprensible a vergonyós transita el fet que este mateix consell no haja informat tots el seus accionistes (recordem que som més de 40.000) d’una qüestió tan rellevant com és hipotecar una part de la font principal d’ingressos de la societat per als 50 anys vinents.

L’equip de Libertad VCF

1 comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.